tiistai 22. lokakuuta 2013

Pan

Tein tässä yksi päivä taas pitkästä aikaa pan eli suomeksi leipää. :D (Harjoittelen jo tulevaa matkaamme varten :) Olen "hieman" suurpiirteinen mittojen suhteen, mutta ihan hyvää siitä silti tuli. :D

n. 5 dl lämmintä vettä
1 pss kuivahiivaa
tarpeeksi jauhoja
n. 2dl auringonkukansiemeniä
jonkin verran rasvaa





Tarkkoja mittoja en osaa sanoa, koska en mittaa niitä itsekään. Näppituntumalla sen tuntee onko liikaa jauhoja vai liian vähän. :D Tämän jälkeen annoin leivän kohota reilu puolituntia, jonka jälkeen laitoin 10 min. 220 asteeseen ja 10 min jälkeen laskin 175 asteeseen, jossa leipä oli noin 30 min. Hyvää ja rapeaa leipää tuli! Suosittelen! :)

Millaista leipää te yleensä teette?

- Clara

2 kommenttia:

  1. Hah, ihanaa, että joku muukin on yhtä suurpiirteinen noiden mittojen kanssa. :D Hyvännäköistä leipää olet tehnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en jaksa käyttää mittaa, kun sen näkee ja tuntee kyllä onko se hyvää vai ei. :D Kiitoksia! ;)

      Poista