perjantai 6. joulukuuta 2013

Muumipapan hattu

Kävimme eilen kaverini ja poikaystäväni kanssa Prismassa. Olimme käyneet jo aikaisemmin siellä poikaystäväni kanssa ruokaostoksilla, mutta en ollut huomannut mitään lappua/kylttiä koskien maljakoita ja vaaseja. Emme siis oikeastaan tarvinneet mitään,mutta menimme kaverini seuraksi sinne. Päätimme poikaystäväni kanssa kuitenkin käydä tarkistamassa, mitä kaikkea kivaa kodin-osastolta löytyy. Siellä sitten huomasimme alennuskyltin "15% kaikista maljakoista ja vaaseista". No, tottakai meidän piti hyödyntää kyseinen tarjous! Miettisimme pitkään ostammeko Iittalan vaasin (ei ollut loppujen lopuksi oikeaa väriä) vai Muurlan muumipappa maljakon. No, muumipappahan sieltä lähti sitten mukaan! Olen kuolannut kyseistä vaasia jo pidemmän aikaan, mutta en ole raaskinnut ostaa.



Sovimme poikaystäväni kanssa, että joka perjantai saan siihen kukkapuskan ja koska tänään, itsenäisyyspäivänä, ei ole kaupat auki, niin hän kävi ostamassa kukkapuskan jo eilen. Ihanaa! :)




Mitä pidätte Muurlan muumipappa maljakosta?

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille lukijoille!

- Clara

4 kommenttia:

  1. Pitääkin käydä täten vähän useammin teidän kanssa kaupassa. ;D Kiva maljakkohan tuo on ja vielä kivempaa, jos se miehes siihen tosiaan kukkia joka viikko ostaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Olemme varsinainen teho kolmikko, kun saamme ostettua puolessa tunnissa kaiken tarpeellisen ;) Toivotaan, että mies pitää lupauksensa. :D

      Poista
  2. Hieno! Sopii niin teille! :)

    VastaaPoista