n. 5 dl lämmintä vettä
1 pss kuivahiivaa
tarpeeksi jauhoja
n. 2dl auringonkukansiemeniä
jonkin verran rasvaa
Tarkkoja mittoja en osaa sanoa, koska en mittaa niitä itsekään. Näppituntumalla sen tuntee onko liikaa jauhoja vai liian vähän. :D Tämän jälkeen annoin leivän kohota reilu puolituntia, jonka jälkeen laitoin 10 min. 220 asteeseen ja 10 min jälkeen laskin 175 asteeseen, jossa leipä oli noin 30 min. Hyvää ja rapeaa leipää tuli! Suosittelen! :)
Millaista leipää te yleensä teette?
- Clara
Millaista leipää te yleensä teette?
- Clara
Hah, ihanaa, että joku muukin on yhtä suurpiirteinen noiden mittojen kanssa. :D Hyvännäköistä leipää olet tehnyt. :)
VastaaPoistaHeh, en jaksa käyttää mittaa, kun sen näkee ja tuntee kyllä onko se hyvää vai ei. :D Kiitoksia! ;)
Poista