maanantai 9. syyskuuta 2013

Kirppis löytöjä

Kävimme tässä yksi päivä katsastamassa taas noita kirpputori tarjontoja. Sain työkaveriltani pienen vinkin, että hän on vienyt muutamia vaatteita myyntiin kirpputorille ja pitihän ne mennä katsomaan. :D Löysin 6 paitaa, niin syksyksi kuin talveksikin. Matkaan tarttui myös yksi aivan ihana vaaleanpunainen mekko sekä muutama elokuva! :)










- Clara

6 kommenttia:

  1. Ihan huippulöytöjä olet kyllä kieltämättä taas tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin näistä! Kannattaa toisinaan mennä kurkkaamaan mitä kirppiksiltä löytyy niin johon vaatekaappi alkaa pullottamaan. :D

      Poista
  2. Minäkin olen viime aikoina löytänyt kirppikseltä useamman vaatekappaleen. Tänään viimeksi kaksi mekkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppiksillä on kyllä hienoja vaatteita, kunhan jaksaa etsiä. Toisinaan sieltä löytyy roskiakin ja oikein ihmetyttää miten joku voi pyytää vaatteista yhtään mitään, mutta yleensä sieltä löytyy muutamia helmiäkin!

      Poista
  3. Ihana tuo vaaleanpunainen mekko ja musta pitsinen toppi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi kyllä ikinä uskonut ostavani tuollaista vaaleanpunaista mekkoa ilman sovitusta! Olen aina luullut, että se näyttää kermakakulta päällä, mutta täytyy sanoa, että se on nykyisin lempimekkoni. Tuo pitsinen toppikin on ihana, mutta näin syksyn tullen hieman haastava keksiä sen kanssa asukokonaisuus. :D Tietysti juhlimaan mennessä... ;)

      Poista